Zakelijk portfolio

Impacter | Spoken word

Ter promotie van jongerenproject Impacter heb ik dit samen met één van hun jongerencoaches opgenomen. We mochten gebruik maken van Poppodium Hedon in Zwolle. Super vette locatie! 

Werkproject Anusa

Deze video gaat over Stephanie die met haar twee kinderen woont in een sloppenwijk in de hoofdstad van Namibië. Ze leeft in armoede maar heeft hoop gevonden in haar werk. Het uiteindelijke doel: Studeren en een toekomst bieden voor haar kinderen. Ik vind haar verhaal aangrijpend maar ook inspirerend en ben dankbaar dat ik haar heb mogen interviewen.

Beautiful Kidz

In februari 2020 ben ik voor Beautiful Kidz op reis geweest om een promotiefilm op te nemen over hun mooie werk. De organisatie, met gedeeltelijk Nederlandse roots, helpt kinderen in de sloppenwijk van de hoofdstad Windhoek in Namibië. Het was inspirerend om te zien hoe ze met zo veel liefde en passie te werk gaan! Deze video is onder andere bedoeld voor fondsenwerving en contact met de Nederlandse achterban. 

Sfeerimpressie Impazz Maintain

Voor het 5 jarig jubileum van Impazz Maintain heb ik deze video gemaakt. Impazz organiseerde een evenement voor partners, klanten en geïnteresseerden. Het was een interessante dag waar ruimte was voor het delen van kennis en netwerken. Deze sfeer heb ik vastgelegd op video.

Impacter | Travers Welzijn

Voor Impacter, een jongeren project van stichting Travers Welzijn in Zwolle maak ik veel video’s. Ik volg ze in hun project en leg hun grote stappen vast. Met deze video’s laten zij aan hun investeerders zien dat Impacter belangrijk is en dat ze bestaansrecht hebben in het landschap van zorg en welzijn. Daarnaast maak ik content voor hun social media, waardoor ze meer jongeren kunnen bereiken. 

Terugblik verkiezing NDHR

In samenwerking met Nationale Duurzame Huizenroute(NDHR) heb ik een terugblik video gemaakt van een evenement die NDHR heeft georganiseerd. 

Grafische vormgeving

Opening locatie Leger des Heils

Voor een locatie van 50|50 workcenter Zwolle wat onderdeel is van Leger des Heils heb ik deze flyer ter promotie van het openings evenement gemaakt. De opdrachtgever wilde graag een frisse, zomerse, speelse flyer. 

Saminc informatie flyer

Saminc is een organisatie die zich inzet op het leren van Samensturing aan teams en team leiders. Dit doen ze onder andere met hun kennispartners. Om dit organisatie principe aan de man te brengen heb ik deze flyer ontworpen met een daarbij passende huis stijl.

BOOST Gospel Festival

BOOST Gospel Festival is een initiatief van aantal enthousiaste mensen, waaronder ik. Het is een jaarlijks festival op tweede pinksterdag. Afgelopen jaar trok het festival 3000 bezoekers. Ik ben verantwoordelijk voor de externe communicatie en PR. 

Onder deze taak valt onder andere het ontwerpen en maken van de website en het beheren van diverse sociale media kanalen. 

Brochure SOOZ

SOOZ is een Zwolse studenten belangen organisatie. Ter promotie van deze organisatie, Zwolse studentenverenigingen en bedrijven heb ik een brochure ontwikkeld die gebruikt kan worden op bijvoorbeeld open dagen van hoge scholen in Zwolle. Deze brochure is ongeveer 20 pagina’s.

Saminc inlegvel

Om de boodschap van Saminc fris te houden is dit inlegvel ontworpen. Deze kan bij de algemene flyer in zodat die flyer niet steeds opnieuw gemaakt hoeft te worden. Dit inlegvel is ontworpen middels de huis stijl van Saminc en bied een gratis quickscan aan voor teamleiders en organisaties. 

Hair style event

Voor een evenement van verenigde kappers heb ik artwork mogen maken zodat het evenement een herkenbaar gezicht kreeg. Het bovenste gedeelte is een icoon wat in de toekomst vaker terug kan komen bij evenementen van
‘De Haar Specialisten’

Logo De Haar Specialisten

Nadat ik voor de verenigde kappers onder de naam ‘De Haar Specialisten’, het artwork voor een evenement heb gemaakt, wilden ze voor de toekomst een stand-alone logo. Gebaseerd op de stijl van het evenement. Hieruit is dit logo voort gekomen.

Trouwkaart Nienke & Vincent

Hoe leuk is het om de gasten van de dag van je leven uit te nodigen op een heel persoonlijke manier? Ik maak ontwerpen op maat die perfect aansluiten bij jullie wensen. Zo krijg je, net als Nienke en Vincent, een persoonlijk, professioneel kaartje.