Jullie mooie dag, persoonlijk vastgelegd

Een bruiloft is persoonlijk. Er is geen bruiloft zoals die van jullie. Het is écht jullie dag. Daarom moet deze dag precies worden vastgelegd zoals jullie willen. Persoonlijk dus.

Deze pagina is gemaakt om meer uitleg te geven over mijn werkwijze, expertise en kosten. Hierin leg ik uit hoe ik ‘meestal‘ te werk ga maar in overleg is heel veel mogelijk! Hebben jullie ideeën die nét iets meer out-of-the-box zijn? Super leuk! Laat me weten wat jullie wensen zijn.

Simone&Danny

Liefde. Heel. Veel. Liefde.

Als videograaf vind ik het belangrijk om de dag goed in beeld te brengen. Dit houdt in dat ik film hoe de dag écht is. Vervolgens vertaal ik dat in een sfeervolle video. Ik probeer niets in scene te zetten en volg geen vast script.

Om een compleet beeld te krijgen van de dag probeer ik er de hele dag bij te zijn. Zo mis ik geen enkel moment! Ik ben dus ook bij de fotoshoot om prachtige kiekjes te schieten. Wanneer jullie dit liever niet hebben is dat uiteraard ook geen probleem, vrijwel alles is mogelijk!

Nét dat speciale moment

Jullie bruiloft zit vol met mooie, emotionele momenten die van waarde zijn. Deze momenten moeten worden vereeuwigd, zodat je ze nooit kwijt raakt. 

Om deze momenten te kunnen ‘pakken‘ moet ik scherp zijn. En regel één van een videograaf: ‘Never stop rolling’, neem ik erg serieus. Ik zorg voor genoeg accu’s, zodat ik geen minuut mis 😉

Let’s talk costs

Laten we ervoor zorgen dat we het eens worden over een mooie prijs. Eentje waarbij jullie een mooie en sfeervolle video ontvangen, die ook nog eens betaalbaar is en waardoor ik in de toekomst nog meer toffe video’s kan maken.

Pakket A

  • 8 uur aanwezig
  • Trouwvideo van ca. 5 minuten
  • Muziekrechten

€850

Pakket B

  • 10 uur aanwezig
  • Trouwvideo van ca. 7 minuten
  • Muziekrechten

€1000

Pakket C

  • 12 uur aanwezig
  • Trouwvideo van ca. 8-10 minuten
  • Muziekrechten

€1150

Prijzen zijn exclusief reiskosten. Er zal geen BTW in rekening worden gebracht. Reiskosten bedragen €0,30 per kilometer vanaf Zwolle

Extra bij te boeken

Ruwe materiaal

Raken jullie niet uitgekeken op de video en willen jullie nóg meer zien? Je kunt de niet gemonteerde beelden zoals ik die heb geschoten opvragen.

€45

Extra uur

Willen jullie dat ik langer dan 12 uur blijf? Je kunt extra uren bij boeken.

€80 per uur