Bruiloft portfolio

Trouwvideo Trudy & Marijn

Van deze heerlijke dag mocht ik een trouwvideo maken voor Trudy en Marijn. Het was een prachtige bruiloft met een stralend bruidspaar. En ze hadden wel een erg originele aankomst bij de ceremonie!

Trouwvideo Jan & Lydia

Op 2 september 2020 heb ik de bruiloft van Jan en Lydia mogen filmen. Ik heb het gevoel van deze heerlijke dag zo veel mogelijk terug proberen te brengen in deze highlight film. We begonnen vroeg en het weer was heerlijk. In het begin van de film zie je dat de opkomende zon een romantisch, warm beeld geeft. Heerlijk!

Trouwvideo Samantha & Wesley

Dit mooie bruidspaar trouwde afgelopen zomer in een prachtig kasteel in Barneveld. De mooie dag hebben ze gevierd met vrienden en familie. De liefde spat er vanaf, als je het mij vraagt. Ik ben dankbaar dat ik hun trouwfilm mocht maken!

Trouwvideo Arno & Linda

In juli van dit jaar mocht ik de bruiloft van Arno en Linda filmen. Na een aantal keer de dag helemaal op de schop te hebben gegooid hebben ze er toch voor gekozen te gaan trouwen. Het was een heerlijke dag! Een sfeer die ik zo veel mogelijk in de film heb proberen over te brengen. Zo heeft het bruidspaar een mooie herinnering aan hun prachtige bruiloft.

Deze versie is korter dan de oorspronkelijke versie. Ik heb een stuk van ceremonie en speeches eruit gehaald omdat dit wel heel persoonlijk is.

Trouwvideo Henri & Charlotte

In de tuin van het prachtige kasteel ‘T Nijenhuis hebben we foto’s en video gemaakt van dit mooie bruidspaar. De feest locatie was in de Logtenberg. Deze heeft een prachtige tuin en een zaal vol ramen. Dat gaf een mooi romantisch beeld tijdens het diner. Love it!

Trouwvideo Marco en Marleen

Wat was het leuk om de bruiloft van Marco en Marleen vast te leggen! Een heerlijk ontspannen en gezellige dag met leuke mensen, fijne locaties en veel liefde! Zo was de ceremonie bijvoorbeeld in de Koornmarktspoort van Kampen, hoe bijzonder is dat?!

Trouwvideo Willem Jan en Rebecca

Wat een heerlijke dag was dit! De bruiloft van Willem Jan en Rebecca. Ik mocht deze vastleggen op video met een mooi resultaat. Voor bruiloften maak ik meestal video’s zoals deze. Tussen de 6 en 10 minuten lang. Super leuk om later nog eens te kijken! Of te laten draaien tijdens de eerstvolgende verjaardag.

Bruiloft Nienke & Vincent

19-10-2019 | Bruiloft Nienke en Vincent. Ik heb deze mooie dag vast mogen leggen op foto. Hier is een prachtige, persoonlijke rapportage uit gekomen waarvan ik trots ben! Daarom kan ik het niet laten om dit kiekje hier te laten zien!

Trouwvideo Simone en Danny

De bruiloft van Simone en Danny was heerlijk. Mooie locatie, vol liefde en blijdschap! Misschien vind ik daarom dit vak wel zo mooi. Heerlijk toch? Het vastleggen van liefde. Een herinnering maken die blijft.

Bruiloft Lisette en Koos

Op de mooiste dag in het najaar van 2018 mocht ik de bruiloft filmen van Lisette en Koos. Heerlijk om onderdeel te zijn van zo’n speciale dag! Bekijk hier een korte terugblik van deze dag.