Tot uw dienst!

Grafisch vormgeven

Een mooi idee uitwerken tot een goed vertoonbaar product? Daar is vormgeving voor nodig. Sexy genoeg om te delen, pakkend genoeg om te onthouden en netjes genoeg om betrouwbaar te zijn. Dat is hoe ik jouw idee vertaal in mijn vormgeving.

Bij grafisch vormgeven kan je denken aan het ontwikkelen van een huisstijl, folder, flyers, social media berichten en brochures.

Heeft je bedrijf een ‘likje verf’ nodig? Leuk! Laten we een afspraak maken en onder het genot van een kop koffie bespreken wat je voor ogen hebt.

Bruiloft

De mooiste dag van je leven! Dit laat je natuurlijk professioneel vastleggen door middel van een mooie video. Met veel plezier kom ik jullie speciale dag filmen. Een trouwvideo heb je al vanaf €675. Meer informatie kun je vinden op de bruiloft pagina (Klik hier) Of neem contact op! 

Wil je zien welke video’s ik al heb gemaakt? Neem een kijkje op mijn Youtube kanaal. Klik hier!

Jouw feest, op jouw manier. Wil je een persoonlijke uitnodiging naar je familie en vrienden sturen? In overleg vertaal ik jullie wensen, naar een kaartje dat bij jullie past.

Screenshot uit video van Impacter

Videografie

Mooie momenten moet je koesteren. Mooie producten/diensten ook. Laat ze vastleggen door middel van video. Zo kun je goed je verhaal vertellen aan de wereld!

Bewegende beelden trekken de aandacht. Je kijkt ze zonder moeite lekker weg. Op social media is er steeds meer aandacht voor dit medium. Instagram en Facebook kicken op video! En jouw volgers ook.

Jouw bedrijf goed in beeld? Neem contact op.

Webdesign

Stel: je start een bedrijf op. Of je bedrijf kan wel een make-over gebruiken. Dan heb je een website nodig! Maar hoe? En met wie?

Ik heb veel ervaring met het helpen van klanten en hun website. Laat je diensten of producten spreken op een mooie, moderne en mobielvriendelijke website. Ik help je op weg. Vanaf idee tot realisatie van je website. Ik ontwerp de website en zoek een geschikte ontwikkelaar die ons kan helpen met het bouwen van je site en iemand die zorgt dat jouw bedrijf goed te vinden is via Google!